1 2 3

Utmaning ett

Låt oss börja med att trä nålen.

Sophie Advisor

Men vet du vad? Den inbyggda nålträdaren har redan gjort det åt dig. Fast det är du inte särskilt ledsen för, eller hur?!

Utmaning två

Testa gärna en äldre symaskin och gör de inställningar som krävs för att sy ihop två tygbitar i kraftigt material.

Sophie Advisor

Visst tog det dig en liten stund! Med HUSQVARNA VIKING® Opal™ och dess exklusiva SEWING ADVISOR® görs de optimala inställningarna endast med ett par knapptryckar!

Utmaning tre

Sådär! En snygg väska! Det enda du behöver göra nu är att klippa av alla lösa trådändar.

Sophie Advisor

Är du redan färdig? Det visste jag faktiskt att du skulle vara eftersom det automatiska trådklippet har gjort jobbet åt dig. Faktum är att funktionen inte bara klippte av över- och undertråden automatiskt utan också drog ner trådändarna till tygets undersida.

Nästa

Jag gissar att du inte slog maskinen i någon av dessa utmaningar?

Oroa dig inte, det är du som är den verkliga vinnaren! Med den datoriserade symaskinen HUSQVARNA VIKING® OPAL™, som är fullmatad med inbyggda hjälpfunktioner, kan du nämligen slappna av och fokusera helt på sömnadsglädjen. Så om du redan är duktig på att sy kan du nu se fram emot att bli ett fullfjädrat proffs!Sprid glädjen på Facebook

Kom tillbaka snart och lär dig mer om alla spännande funktioner och fördelar på de nya datoriserade symaskinerna i HUSQVARNA VIKING® Opal™-serien.